hasil typewriting aku

July 12, 2012

Selamat Berpuasa Umat Islam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
sedaq xsedaq kita akan menyambut bulan segala bulan , Bulan Ramadhan adalah bulan yg amat dinantikan oleh umat Islam khususnya kerana pada bulan ini dilipatkaligandakan pahala oleh Allah S.W.T , seperti bersedekah , tadarus Al-quran dan sebagainya . 
dlm bulan Ramadhan juga kita cuba perbaiki segala kekurangan yg ada pd kita . kan . mungkin bg sesiapa yg ingin berubah tp not even try once . inilah masanya kita dekatkan diqi pada Allah S.W.T . why ? sebab semua setan setan dirantai oleh Allah S.W.T . 100% kita boleh tumpukan kepada-Nya kan . InsyaAllah sedikit demi sedikit Allah akan lembutkan hati kita . ^.^ skodeng pic nih :-
pait juga berdoa kita semua dpt menyambut Ramadhan yg akan dtg nih , insyaAllah . so , di sini nak menyusun sepuluh jari memohon maaf dan silap before this penah terkasaq bahasa maybe . halalkan  semua nya ya . 
HAPPY FASTING MUSLIM'S

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

5 comments :

Chic Na said...

selamat menyambut ramadhan juga. :)

shida'R said...

wish2 awal kat paitt nnt ssh nk nmpak paitt lg hehee..selamat berpuasa pait..pose penuh tau..wish raya nnt2 heheeee ^_^

Niswatus Solikah Samik said...

selamat menyambut bulan ramadhan jugak pait! :D

lyana kamal said...

Assalamualaikum wbt. :) selamat menyambut bulan ramadhan jugak kepada Faizz Jamil.

cik kiwi's said...

SELAMAT POSO PAIT. ang kenalah bagi sedekah bebanyak kat aku ni haa