hasil typewriting aku

April 06, 2012

terima kasih ALLAH

hanya pada - MU ku berdoa . hanya pada - MU ku memohon keampunan . hanya pada - MU ku memohon perlindungan . ku redha dengan qada' qadar . daqi MU kami diciptakan , dan kepada - MU juga kami dikembalikan . 
bersyukur memuliki parents yang sangat menyokong anak - anaknya . both of u , Mohd Jamil b. Bahari and my beloved mom Norizah bt. Mahmood . tak mampu ateh ungkapkan . and to my sis2 aku Norhanani , Fasiha Ameera and my lil bro Shahir and Sayyidi ,  terima kasih kepada Allah kerana sentiasa memberi perlindungan pada keluarga ku .

org yang ketiga sapot aku , dalam kehidupan aku . memberi semangat dan peluang . Hafizzy Aziz , Syed Ikram , Syarifah Norhazirah , Kak Ima dan semua ahli keluarga Paktam . terima kasih . paih sangat2 menghargainya .
actually aku xqamai kawaan . tapi yang sikit tuh yg sanggop dlm susah dan senang . Irham , Fariz , Din , Mafia , Amal Hayati , Fafa , Kinah . terima kasih sebab memahami aku yg serba kekuragan nih .

Hazira , Cha , Shida , Aniss , Lyssa , Gee , Sis92 , Drceria , Nanad , Maswany , Wan Amirah , Naiemah , Farah Jamil , Liniey , Umi , Farah Seong , Liyana Kamal  . kalo depa nih xsapot aku dlm karier blog nih , mang aku xsampai tahap nih . yayunk hampa semua sgt . ngee . ( klik nama tuk ke blog depa yg gempak )

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

17 comments :

cik kiwi's said...

kih kih kihhhhh. always support kau lah kawan...:)

p/s : skang aku takda duit. bila aku da duit sikit aku bagi hadiah besday ang.weh!!. asal ko tak taruk nama hazira @ cikkiwi. biaq fames sikit nama blog aku..kah kah.:P

MaYa MustWany said...

no problema faizz.

syukur allhamdullilah hrgai org2 trsyg k.

TiraPengemis said...

ehem2...sayang menyayang...happy blogging~

Saddila said...

weee kita pun nak sapot faiz jugak :D

DRceria said...

KEEP IN TOUCH FAIZZ... You're not alone,, kita semua saudara... :)

Niswatus Solikah Samik said...

thanx pait.. alhamdulillah.. semoga Allah sentiasa bg pait kebahagiaan hidup dunia akhirat.. =)

KorN said...

wish the besh 4 u

farah jamil said...

alhamdulillah..

nice entry :)

ummithuraiyaramley said...

pakcik!terima kasih! hehe

:)

LoveBug said...

apsal cm sedih je ni..hihi..anyway, sentiasa gigih nak bagi pait dapat BE hehehe... :P

bersyukur dipertemukan dengan pait dan apit yang senget. hahah:)

wanmirara said...

wuuuu, terharu ni blogger gempax mention nama kita lam entry dia. kikikiki. sharing is caring. you the best la pait. keep it up haaa ! yayang ang jugak. kehkehkeh :D:D

zaza iman said...

moga pait stiasa senyum =)

lyana kamal said...

Yayunkk apit jugak! wengwengg ;p
macam mana ek wajah baru blog lyana? kahkahh..

Liniey Nor said...

tq paitt sbb ingat jugak kat liniey..ececeee :)

Nurul Farah Asyikin said...

ehhehh name kite ade laa..tengss :) kite pon syg pait gak ah.. :D

Cik Angah Humaira said...

ukhuwah fillah,abadan abada...semoga ukhuwah yang terjalin kekal buat selamanya...

Cik Angah Humaira said...

lupa nak tapi,thanks sudi singgah blog cik angah...