hasil typewriting aku

April 07, 2012

jum join buat sideincome kat FB , BLOG , TWET .

Assalamualaikum semua , qini sikit ja nak story pon , dah lma pikiaq bnda nih , just terlupa ja . qini tumpang ingat aku share la ngn hangpa kan . sideincome ? daqi blog ? best pa . jum aku explain apa yang aku taw .

benda nih mudah ja , just promote link iklan depa ja . alah , bukan bleyh pomot kat blog ja , FB , TWET , segala acc laman social ampa tuh , bleyh share link dya . hello brader n sista , sapa nak bg duit cem 2 ja kan .

keja kita senang , just pomot , n tggu dalam setengah jam depa akan update hangpa pnya earning . dya lebih senang daqi nuffnang . kihkih . berminat ? jum daftar SINI 


cara daftar menggunakan TWET
cara daftar menggunakan FB



senang kan ? hihih , nanty bila dah kaya jgn lupa pait noh . okay , kalo yang dah daftar tuh , nak tnya apa2 , just leave ur comment okay . tyvm . babai !
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

17 comments :

cik kiwi's said...

perghhh. ni says ka hapa? gila lahhh. aku 40 sen lagi

Hafizzi Aziz said...

Wah! bnyak tue. Gila cepat nek.
Belanja2!

lyana kamal said...

Wuuu ;)) nak toray!

Niswatus Solikah Samik said...

bnde ni la yg die salu soh klik2 tu ek.. hehe

TiraPengemis said...

jgn lpa banjew cheq mekdi na...hehee

kertaskoyak said...

Yeah..bole lah blnje mkn..huhu

Ida Roslan said...

macam churp-churp kew? seronok jew nanti nak join lah terima ksh sdi share bnda ini =).

renaPuteh said...

wah...best2..banyak tu...blanja mcd jom .. hahahahaaaaaaaa

sis92 said...

eden dah malas dah nak share2 ads ,hukhuk

- Agunci - said...

'' Semalam adalah sejarah yang tidak dapat dipinda. Esok adalah khayalan yang belum nyata dan hari ini adalah kenyataan dan penentu siapa kita ''.

Salam ziarah dr Agunci. :)

aidajusoh said...

blh try nih :)

O CIKTEDDY said...

tgh pkir nk join ke x..kikiki

Bintun Sazali said...

alaaa...tp kalau join nnti fb jd timeline. TAK SUKAAA.....:(

gnesop said...

dah lama x aktif says.my

gnesop said...

dah lama x aktif says.my

★ aIsyaH ★ said...

wah..byk ue..hulur la singgit dua..ehe :)

Fiza Diaries said...

Wah, boleh belanja fiza makan ais krim nii..nyum nyum..^_^