hasil typewriting aku

April 05, 2012

tarikh yang amat bermakna pada ku 5 April 2012 .

Assalamulaikum semua . hmm . haqi nih haqi apa ? ya . haqi qameyh . bopa haqi bulan ? ya 5 April 2012 . apa kena mengena tarikh tuh dalam life aku ? aih , bukan anivesery aku kawen . tarikh tuh tanggal aku dilahirkan kat dunia nih .
bersyukur  kepada Allah saat nih masih sihat tubuh badan . dapat mengerjayakan amal ibadat kepada - Mu . dan aku redha apa yang berlaku keatas diriku . aku mohon kepada - Mu supaya mempermudahkan segala yang aku ingin kerjakan kelak . AMIN .

first of all to my family aku Makja Pakja . yg menjaga makan minum aku selama nih . bagi supot time aku dalam masalah . for my beloved sis Kaklong n Kakngah ( be strong okay ! ) . n my both naughty lil bro Edd n Edy . i love u all .

dan pada family Maktam dan Paktam . yang menjaga aku sekarang nih . terima kasih bebanyak . kepada sepupu yang gila2 Apit . dan 2 owg adik dya Ekram n Syarifah . kalo tadak hangpa . tetaw lah apa jadi kat aku . semua yang hangpa buat aku hargai sesangat . peace .

kikikih , xlupa juga kat mber alam maya aku , blogger Cik kiwi ( paling awai wish 2 haqi daqi tarikh sebenar . nyanyi lagu hepy besday kat aku , aku sgt menghargai ) , Cha , Lyssa , Shida Wan Amirah , Anis , Farah Jamil , Naiemah , Nanabyte , Liniey , Umi , Nanad , Farah Seong dan warga GBS . dan kat semua yg kenai aku selama nih . sayang hangpa semua :) . happy besday jugak kepada blogger Nurul Ashikin . semoga Allah panjangkan umuq dan muqahkan rezeki anda . amin :)

p/s bukan nak hadiah daripada kalian . hanya DOA kalian yang aku inginkan  . peace .

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

29 comments :

lyana kamal said...

selamat hari kelahiran! :D nak hadiah! ahahaaha

Lyssa Faizureen said...

Waaaaa . ehekkk . Ada nama Lyssa lahh ..
Igt tak dakk , mula lah nak majokk . Ahakk .
Tak pa . Apa-2 pun ...

Selamat Hari Lahir !

*Wish lagi sekali ni . huhu .
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Amin :)

cik kiwi's said...

kah kah kah. perli baik punyaaa!.:P

TiraPengemis said...

selamat ulng tahun...hadiah bleh dituntut...hehe

Miss Butterfly said...

hepi beday to you ! btw , happy beday to me jugakk :)

Liyana Izzati said...

Oh, Happy Birthday bro. Sama lah kita lahir bulan empat jugak. Hahhaha. :)

shida'R said...

aku sayang hang juga paiittt... =.="

Liniey Nor said...

ehee...Hepi birthday skali lg paittt :)

farah jamil said...

Waaa..name kita ade la..hihi

Selamat hari lahir buat faiz. Semoga sentiasa diberkati dan diredhai Allah. Semoga hari-hari yang mendatang membawa seribu kebaikan buat faiz :)

Aminnn~

cik S e h a said...

Dah umoq 21 dah.
SELAMAT HARI LAHIR !

http://belogcikameera.blogspot.com/2012/04/ikhlas-dari-kakngah-selamat-hari-lahir.html

Ikhlas dari Kakngah

<3

sis92 said...

selamat hari jadi bro :)

nak kek nak kek -,-

Fara Ahin Alias Ali said...

Selamat hari tua ,,,eh tak ,

SELAMAT HARI LAHIR :)
Semoga Panjang umur , murah rezeki .

ummithuraiyaramley said...

ehem..nama umi ka tuh?ahaks!!
terharu-terharu!!!
sekali lagi..
Selamat Hari Lahiq!!
Moga dipanjangkan umuq,dimurahkan rezeki yg halal..jadilah anak yg soleh dan hamba yg bertakwa!!Amin!! :)

Nurulashyikin said...

selamat hari tua :)

wanmirara said...

yay ! wish kt entry blog plak. selamat hari tua pait !

moga pjg umuq mughah rezqi. moga2 cepat naik pelamin naa.


amin :)

anNaqia said...

happy birthday! may Allah bless u.

m!3yr4h_LolLy said...

hepy besday ! may god bless u always. ;)

HaniShah said...

HAPPY BIRTHDAY !!!
MAY ALLAH BLESS YOU :D

ciksengeh :D said...

sanah helwah :D

HAJAR said...

Happy Birthday..:)

nur_za said...

tak terlwt lagi kan..kenapa dah tiup..xpadam2 lilin tu..hehe
hepi brtdy =)

Habibah said...

kenapa nama sy xde tag?? :(

Habibah said...

knp nama sy xde link ke blog?? :(

Niswatus Solikah Samik said...

happy befday pait... again again and again.. haha! =)

gnesop said...

hepi besday yer

NadyaBubble said...

Happy birthday :D

misyamissyou said...

uhh happy belated birthday! smoga diberkati Allah selalu

Noor Adibah Binti A.Latif said...

selamat hari lahir..

p/s: ohh tak mintak ape2 ehh.. ok, saya tuan belog ibahpanda, mendoakan tuan belog ni sihat2 selalu dan semoga Allah memberikan rezeki yang melimpah ruah kepadanya .. amin

nur waheda said...

Sorry lmbt wish.Baru perasan birthday pait.Happy birthday,semoga dipanjangkan umur n moga-moga diberkati Allah umur itu,moga di murahkan rezeki selalu,dan di berikan kesihatan yang baik.Nanti blh lah buat post-post yang menarik