hasil typewriting aku

March 22, 2012

NUFFNANG ? apa tuh ?





haaahhh . sudah entry hapa plak mamat meqapu nih nak cqita nih . oh yeah . kebanyakkan blogger , eh eh bkn2 . mostly blogger kan bila aku BW tobat ada pic pic yg terteqa kat ataih nih . hangpa hangpa dan jugak HANGPA ada kan .

hangpa taw function dya cem mna ? ceq taw , kalaw nak dpt earning kena klik iklan NUFFNANG tuh . dan hat tujala yang ceq taw . hangpa ? aku tetaw sebab aku newbie lagi berblog nih . hapa yang hangpa ada aku pon nak ada gak . hahaha . besaler kan kan kan . hampa pon sure ada perasaan yang sama jgk toi dak . hee .

okay , bila aku tanya blogger yg sudah lama berblog , depa kata kalo nak dpt BE traffik kena kencang . ha sudah , bab traffik nih teruih aku blurr . pas2 ada yang ckp kna qajin BW . kalo qajin BW tuh ceq taw la . haqi2 dok BW . muahamuhaaaha . pas2 sll hantaq ticket . ha sudah , mai mna plak ticket segala nih =.='' .

hangpa semua cena tertanya tanya dok ? tobat nak taw gak . sama lah macam aku , dah mcm misteri nusanteratak tiga pulok *ada ka ? wakakakaka . so , sesapa yg terbaca entry nih n yg mempunyai pengalaman dlm NUFFNANG nih . share mai kot sini sikit . xqugy aih kongsi ilmu .

p/s bukan apa kalo earning koi nek bleyh kita buat duet poket . ye dok ?
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

8 comments :

izan mama mia said...

dulu ada gak ltk iklan tuu..sekarang dah remove...hhiihihi

Nor Zilla said...

meh cini nak share..hehe.. saya pom xth pape sebenarnya..hahaahah..

Kalu nak duit suh la blogger klik iklan 2, anda akan dpt duit kot.huhu

Nadratul Syazwana said...

Hoho taktahu sgt la pasal Nuffnang nih. Earning pun ciput jehh :p

Liyaa Mf said...

Aku pun tak reti pasal nuffnang. Blog aku segala iklan pun takde. Hehe.

Niswatus Solikah Samik said...

ape pon x taw! haha

lady sempoy said...

yeke awk ni newbie lg??follower da 700 lebih..pehhh!!..follow sy blik ea?tq

Eday MiHo~♥ ❤ said...

yes to traffic but..xpe yg pntg dpat member2 baru..

cik kiwi's said...

nuffnang?! tak penahhhhhhh nak bagi aku be. puiii