hasil typewriting aku

March 23, 2012

my special VVVIP's

Assalamualaikum , hmm . bgn ja daqi tdoq td teruih bkk blog . BW sat . pas2 aku tqun mkn . okay pas2 aku refresh blog aku . awwww , xsangka followers aku da tujuh qatuih lebeyh . hmm . dan special VVIP aku adalah Moshi Dolly . followers aku ke 777 .

cantik kan numbot tuh . alah selalu owg bt followers ke 1000 , tapi xpalah . 777 pon cantik apa kan . kikiki .nih buktinya . hahaha , *pulun seketika .

hahaha . yezza , sapa yg nak kenai kenai ka . nk ngorat ngorat ka bleyh ja , kan Moshi Dolly ? kikikiki . guraw jala noh . jum klik pic nih untuk terjah belog cik Moshi Dolly . btw , my beloved followers 777 , im sorry , xdan nak prepare hadiah untuk awak . hahaha . jum kita terjahhhhh ..

tahniah . hahahaha . dah p blog dya tuh  jgn malu malu nak follow plak okeng . jumpak lagi noh semua . nantikan entry meqapu aku yg seteruihnya :DD . peace yaww !
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

6 comments :

Niswatus Solikah Samik said...

kalo tau faiz nak buat entry tuk follower ke-777, anis follow faiz lambat2.. Hahaha

health said...

morning visiting here

lady sempoy said...

pehh..sedih..! sy follower yg ke 774!!..klu tau follow lambat2..hehe

Lily Avenged said...

Wahh VVIP :D thanks faiz ! ^^

Lily Avenged said...

wahh seronoknya jadi special vvip seketika ! ^_^ hehe . btw , happy blogging :)

cik kiwi's said...

aku follower ang yang ka 555. tak dak pulak buat entry!. blahhhh la wehhh