hasil typewriting aku

March 23, 2012

list wanted kat blog aku


haa . hangpa pernah terjah kot blog nih . retis kot dya nih . hahaha . hazira nama diberi . nama sosial cikiwi . aku panggey pontianak . fun , xsombong selalu peqeli aku grr . meluat . dya nih PENGOMEN ENTRY tegar kat blog aku .


awww chak , nih plak blog cha cha . hihi . hat nih malu sikit , tapi ke kadang gilo gilo jugak nih . pandai tangkap gamaq n a good advice . hihi . ha cha cha nih selalu haqi2 teguq kat cbox dan PENGKLIK tegar NUFFNANG aku . peace .


haaa. lawa dak mata dya . nak pnjam buley ? nih anis . ouh , nama dya agak panjang n very unic kot . dya nih xsombung , baik orgnya . kan anis . haa . lagi satu dya slalu komen entry aku n PENGKLIK LIKE tegar kat blog aku .


nanad . skodeng sapdia tuh . pait ka ? kiki . okay . even bqu ja knai ngn dya tapi qasa macam lama lah . hihi .dya layan ja aku meqapu kat shout . salah seorang yg qamah tomah . PENGOMEN  yg tegar kat shout aku

p/s nak berkenalan dengan depa yg SUPERB nih . klik ja gamaq tuh . hangpa akan fly ke blog depa . kay . peace  .

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

9 comments :

LoveBug said...

hahaha...cha tau pait panggil kiwi ape..kakakkaka..x baik oiii...

pait pun pengkelik tegar gak...kekeke..

Cik tikah said...

cik tikah kenal cik kiwi & love bug. mereka memang retis! hehehe

cik kiwi's said...

tak baik wooooo pait panggil aku camtu!!!!!...kah kah kah!!..btw thanks..:P

Disini Adrenalinku said...

hampa dok pilih hat cun-cun ja noh..hahaha

atIEsAyAnGkAmU said...

wahhhh ramainyer peminat tegar neh..
hehhe...

cik S e h a said...

Hat aku tak dak. Aku tak beqopa tegaq kot. HaHaHaaaa

Niswatus Solikah Samik said...

haha! padan lah hari ni ramai sgt dok usha blog anis.. hihi.. pengklik like tegar ea? adeyh.. btw thanx sgt faiz.. really appreciate this! ♥

lady sempoy said...

best nye ade peng klik tegar nuffnang..hehe..

Nadratul Syazwana said...

Pait!!!! Hahaha woi malu lah LOL. Gila tak sangka. Kita baru kenal berapa hari :')Terima kasih. Ahh terharunyaaaa