hasil typewriting aku

March 30, 2012

Contest : Cerita Seram

Assalamualaikum , yeay ! blogger Shida ada tag aku kot . tag apa ? contest derr . hihihi . contest cerita serem neyh . nih 2nd contest aku join yg direkacipta blogger Syaf ( klik link blogger Syaf untk more information ) . jom sama sama baca cerita serem aku . kikiki .

sebenaqnya , aku xsure bila benda nih jadi . maybe dlm F1 lagu tuh la . dulu buaih aku nih , alah besa la budak kampong kan , men guli , wau segala . paling penting ! mandi sungai . mang best la . okay , pasai mandi sungai kisah serem aku berlaku . satu petang , pas men goli xsalah aku , geng2 aku ajak p mandi sungai . tapi aku xmo sbb time tuh dah senja kot . tapi ntah mcm mna depa perangat aku , so aku pon joinlah depa .

paihtuh , mandi kaw2 lah , sampai xingat magrib , sampai laungan azan . baqu sedaq . n kalot kalot paki baju segala , balik umah . yaa . lpas ja aku blik umah kna sound plak , tuh tapala . hangpa taw ? aku dirasuk hantu aiyaq . grrr . tanpa aku sedaq . 1 haqi hantu aiyaq tuh dok dalam badan aku . parents aku bgtaw . aku 100% xsedaq n xmkn n tdoq . berjalan sepanjang dlm qumah tuh . mataku kemerah merahan , menjerit mengilai n menanges . yang anehnya hantu aiyaq buat aksi2 yg pelik .  kalo ditanya soalan jasad aku hanya merenung tajam ke arah parents aku dan melakukan semula aksi2 tuh . grrr . =.=''

parents aku xtaw apa yg nak disampaikan  hantu aiyaq tuh . n da last day , panggey ustat pa ntah , dya mai berubat . baqu taw , ustat tuh berkomunikasi ngn hantu aiyaq tuh . dya cakap , aku mandi situ tanpa izin dya . n dah kacaw tempat tinggai dya . perghh . dan segala aksi2 yg jasad aku bt tuh actually dya lakonkan semula segala aksi yg aku buat tyme mandi kat sungai tuh .

pas hantu aiyaq tuh blah daqi badan aku . gyla ahhh . badan aku xdak tenaga . leteyh kot . pas2 2 , 3haqi baqu parents aku ceqita apa yg jadi kat aku . seram sejuk aku . fobia sat nak mandi sungai . tapi sat jala . dok 2 , 3 minggu caqi port baqu hahahaha . okay tamat ! kkikikikiki .


p/s seram kot . blogger Syaf . dapat numbot 3 pon jadilah . plisss . kikiki

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

8 comments :

: akifasyalurun : said...

amboi . ingat tobat dah . tak jugak ? -.-

Maya Lisa said...

HUARGHH ! TAKOT LAHHH ! TAKMO BACA =..=' NANTI NGINGAU..CARI TUAN BELOHG NII ^^ HIHI

(,")pen warna warni(",) said...

uii.. nie dak seram.. nie kelakar.. :)

Are~q!Lah said...

seram !

cik kiwi's said...

hahahha...tak kena rasuk pun muka dah seram gilaaaa. bila kena rasuk lagi lah dasyattt!!.

p/s : ang ada gelarannn baru. antoo air!!!

Juhainie said...

ahhax..lawak ar.tak nyesal gak. nasib baik sembuh kalo tak.....

lyana kamal said...

Adoh!!seremmmm laa.. macam mane la boleh terbaca ni.muehehe..dah tengah malam pulak ni.. -,-' macam takjadi pulak nak menaip entry baru .heeeee

shida'R said...

paitt shida komen dlu xbaca lg..sbb nk tgk dua dunia jap ^_^