hasil typewriting aku

February 17, 2012

Supernatural Season 7


Assalamualaikum semua . bertaip nya aku kat sini untuk menceritakan fenomena satu drama bersiri omputih yang koi meletup kot lanih *bagi aku lah . jeng jeng Supernatural . hangpa besa degaq dak ? kalo dak tobat qumbu weyh . dok planet mna tetaw sampai xpnah degaq Supernatural nih :) . 

okay cqita nih genre drama | fantasi | horror . bagi sapa sapa yang besa layan cqita nih agak advance kot . hmm . so , aku dok follow cqita daqi season 1 sampai lah yang paling latest season 7 . season nih barang panas lagi kot sebab baqu keluaq tok dunload yang free* so aku plak xbukak web Supernatural . xsangka plak dah sampai episod 14 , hish . aku pon kalot lah dunlod . mujuq ada yang free . hahaha . 

hmm . lanih baqu otw dunlod sampai episod 13 , nk perabih dunlod qini jugak . :D . bagi sapa2 yang nk tengok tuh jum kita dunlod kat SINI gamak xleyh dunlod kat link tuh hangpa p SINI plak tapi renyah cikit , kena caqi satu satu . okay semua , selamat men dunlod & selamat menonton yarh . -.-v

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

10 comments :

cik kiwi's said...

best ke pait?. macam tak best je..huhu

Fakhrul Haiyin said...

best jugak laa. tp tngok part. kdg2 tu mcm dull ja. hehe. btw, Merlin pun siokkk. hehe.

suzie rahman said...

hihi ala2 merlin kn.huhu

aimie said...

cerita favourite woooh ~ mcm Merlin hahaah :p *apakenamengena?* -.-

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2012/02/cinta-remaja-part-4.html

Detective Fiqa said...

woowww. SP tu memang best!

Cik Atien said...

atien suka merlin.. heee

Atinbakka said...

I loike this series.. :D
Tapi mak lagi ler obses..... =,="

FaraH FaRzAnA said...

bez la supernatural ny . . sy lyn kdg2 jer..

nanabyte said...

cheq tgk dr pes season smpai season 7. cedih sbb castiel n bobby da takde. (ehehhe, nant dye akan muncul jugak)

SPOILER ALERT! ~.~

Hanif said...

Aku memang peminat Super natural..tapi untuk season ini sampai episod 7 ajer..
Beli kat DVD ehemmm...
Salam kenal...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks
Hanif bloglist adalah bloglist PR1, anda tidak rugi exchange bloglist!!