hasil typewriting aku

February 21, 2012

hat ni champion punya . hampa ada ?

Assalamualaikum semua , apa habaq ? pelik kan entry aku kali nih . hmm . sebenaq nya xdak point apa dah nk habaq or nk cita kat hampa weyh . jadi nak kongsi la sikit nate nih . sapa xdak henpon ? memey penipu besaq la kan . tapi yang beza nya lani lain lain jenama ja kan . hat aku nih samsung pa tetaw . hahaha . henpon lama dah nih . huhu . 

Henpon aku nih xdak 3g , xleyh ber Fesbuk , xleyh send picture , ringtone ja mna ada  mp3 segala nih . nak tanya la , hampa pakai henpon apa ? tobat lagi canggeh noh . ala , remaja zaman la suma up2date kan .  sebelum lupa jum klik SINI dan SINI


p/s jangan la terlampau terikot dengan teknologi nih . buang duet buang masa kan ? -.-v
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

23 comments :

LiNda said...

remaja zaman sekarang especially student pakai hp yang lagi canggih dari orang yang bekerja..sometime dorang terlampau ikutkan trend dan nak bergaya lebih sampai membazir duit..

ChaCha said...

bukan kata nak beli tab ka? :P

Drakula Comel said...

miera gne henfon murah je sbb henfon canggih manggih sblm ni hilang..da tobat nok

wanabee said...

hat aku punya dua2 jenis tepon nokia..masih lagi setia ...walaupun ipon bekberi dan samsung makin naik....
guwa try phone2 cenggitu semuanya tak tahan ..hohaaa.... kalau jatuh tu ...berkecai punah duit cam tu jaaa..

baik pakai phone biasa2 ..biar kaya ilmu dari kaya gadget tapi otak kosong :)

Detective Fiqa said...

okaylahh tu.
ni hp sy pon abang bagi. dia beli hp baru
hp lama dia bagi.
so ada dua hp. walaupun hp lama :D hehe
sy tgk sedara sy pakai cecanggih giler. kalah sy =.=

miyra nur eiya said...

enpon kite same la ... >.<

psstt ~ bukan semua remaja suke bazir duit beli hp canggih kan ..

zyhah baharin said...

ala , asalkan phone tuh bole pakai call and msg . haha . fesbhuk fesbhuk nihh pakai jaa berokband . :D

ciksukaberangan said...

HAHA, janji ada nfon sudah :D

Syamira Yahya said...

nfon saye ni da 5 taun da pon,mls nk tuka, membazir je. . hee
janji dpt msj n call pon da ckop. .hehe

MiSz AzUmI said...

hp ni fngsinya satu ja..spaya mdah kta nk brhbung ngan org lain..x cnggih pon xpa..umi pnya fon simple je..tahan lama lagi..baik beli yg murah..xda mmbazir duet..

cik kiwi's said...

ni henpon dia no 3, no 1 ngan 2 sangat canggih ok..hahhahaha

poohrist said...

biasa la tue student hidup mewah..tu yang pakai hp canggih..
bila dah keje hp semua jatuh taraf..
hihiii

fofa said...

hahaha.. fofa ade hp mcm ni,.,... tahan lasak wooo

cik siput said...

fon kite same =D

★ aIsyaH ★ said...

henf0n canggih2 pun y guna nye cuma sms n talip0n je..s0..bazir je beli y mahal2..:)

Citra NaniZam said...

eh cam sama la tepon tu ngn hubby citra punya.. tepon dia sblom ni nokia C2 tapi rosak so dia guna tepon tumm dah serik katanya..

citra dtg balas kunjungan

cweet pinky said...

ngt lagik lect penah cakap ,
harap gadget je kelas pertama tp care pkai bkn kelas pertme , byk lagik function ta xplore, tayah la na bggew , hehe , terkedu nan ktew2 prof , kiki ~ btol tuh ,

Cik Rose Cute said...

phone kita lagi tak canggih...

farah jamil said...

Saya follow :)
Ouh, ye..kita kongsi nama ayah la :)

girl with NO title said...

err sye tkda henpon .hampa hado ? :p

sha my heart said...

rajin up date =)

Athirah Zain said...

haha..sy pn ad yg ni...lasak jgk la..

Lady Emilya said...

huu samelaa, sy pakai sony E slide je huhu, takde canggih mana, setakat mp3 je yg ada haha. asalkan boleh mesej, boleh call sudah ^^