hasil typewriting aku

April 29, 2012

Mark Zuckerberg vs Jack Dorsey

Assalamualaikum ,..,
TWITTER n twet . haiyoo . aku baqu ja stat men twet nih so . memey x up2dating la paih nih . sbb ceq pening , tetaw nak chat lagumna . tetaw sapa on9 . sbb terbiasa ngn FB kot . so hantam sajalah . even memba dah ajaq , still macam kurang hajaq gak . aigoo
nih satu hai , dah best dah mark burung pnya FB nih , dya suka kot suma p men nate twet tuh . tetiba ja p bt TIMELINE . aduii . nak deactive ja nate nih . tapi bg aku expert twet luh . and then say sayonara FACEBOOK

p/s your choice ? ohh . ladychoice ? choiii .

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

4 comments :

lyana kamal said...

tekena timeline kah? :D huhuww, semalam baru je lyana terperangkap dgn natang timeline ni. serabut jelah timeline -,-'

AIRA said...

baru je deactive twitter coz buat fb..

EYFAalias said...

suka twitter dr fb. sejak2 fb dh jadi timeline ni lagi xsuka. huhuhu

sis92 said...

haha wa mencikkk timeline jugakkk
dua2 pun ada..fb utk tengok update kwn2 n ping entri.

blog yang utama :))