hasil typewriting aku

March 20, 2012

paih teringin bt FANPAGE jugok

hey yoo para para blogger . cem besa , aku kembali meqapu . okay ringkas ja entry kali ni . hmm , FANPAGE ? adoii , aku teringin nak buat gak . hangpa ada , aku nanok gak . bleyh kan ?

tapi FANPAGE nih aku pon tetaw apa function dya . tapi lantax p lah . aku bkan nk bjet hot ka feymes ka . just sekadaq sukahati . pada pendapat aku la , lain oqang lain caqa ya dok ? ikot seleqa masing2 . haha . kan kan . ngeee . haa , tima kasiah sebab tulun pait ,  LYYSA .  kalo xdak dya mang hanya menjadi angan2 ajalah . nah cekelat hacks sebijik tok LYSSA :D

so siap suda boh button LOIKE kat blog nih . cer hanpa tengok . ada kan . xjumpak ? adoihh . nuh kat CBOX aku lah . heee . ceq xpaksa hangpa LOIKE , tpi alang2 BW tuh xsalah kan . aku pon LOIKE ja sesapa ada FANPAGE nih . sebagai support . kalo xdak hangpa , sapa nak support aku kan .

p/s sangat berterima kasih sapa yang LOIKE tuh . :D

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

6 comments :

luqman zakaria said...

aku pon ade gak fan page! tapi masalah nya ade je la..tapi langsung x diguna pakai! hhaa~

nanabyte said...

ye la, saya tolong like na. keke. :3

Niswatus Solikah Samik said...

macam ada yang lain pulak kat blog die ni.. ape ek? hehe.. btw, dah LOIKE.. =)

eeekram said...

untung laa :)

Lyssa Faizureen said...

hekhekk . Samo-sam0 pakcekkk pait ! Wahhh . Cekelat hacks ! nomnomm . lama tak makan . eh , dah 7 org LOIKE dah tuu . Chewahh . Lepas ni , 7 juta orang pulakk ^_^v

cik kiwi's said...

lah kau kan da retis. tak payah buat fan page. huhu