hasil typewriting aku

March 18, 2012

mari kenali blogger ini .

maw kenai aku dengan lebih rapat dan "  ketat ketat " . hahahaha . saja nak bgtaw hangpa apa yang aku buat kalau xbukak belog . haaaaa . ada list kat bawah nih . mai mai bt qamai baca entry  pasai aku . terejah !

ONE PIECE ADDICTED
Sapa kat sini minat Anime , angkat tangan ? hihi . okay . one piece , besa tengok ? perghhh . siok baqhang , cita nih ranciak . cita pasai pirate nak caqi one piece tula . pastuh lawak gila gila kot . terhegeh hegeh pon ada . tapi moral value pon ada naa , cita nih nak sampaikan pada kita betapa pentingnya NAKAMA dalam satu perhubungan . peace . kot2 la hangpa nak try layan kan jum kita p animecrazy . natang apa NAKAMA tu ? hangpa p tnya cik GOOGLE . hihi .

SUPERNATURALS ADDICTED
Sapadia kat sini minat cqita adventure horror , sila angkat kaki ? wakakakaka . aku qasa la kan , Sp nih jadi phenomena untuk satu dunia kot . Malaysia pon x ketinggalan . Sp ni mengisahkan tentang dua beqadik dean n sam winchester yang ikot jejak bapak dya memburu vampire . Fullstop , nak taw lebih lanjut p tengok sendiqi la . hihi . aku follow cita ni daqi season 1 - season 7 yang paling latest lanih *episode 16 . nak tengok online ? mai SINI .

HARRY POTTER ADDICTED
jengjeng . harry potter ? taw dak ? tetaw hangpa p teqejun lot nuhhh . hahaha . kiding ! aku mang layan cqita cqita lagu nih . ke arah adventure horror . tapi HP nih xla horror sangat . boleyla ~ ~ . HP nih ada numbot 1 sampai ler 7 part two kan ? macam mna yang hangpa semua taw daqi 1st cqita sampai numbot 7 , mission harry potter tuh nak bunuh natang nama Voldemort ja pon kan kan ? tapi jalan cqita dya yang putaq belit bagi kita qasa perasaan , haishhh apa nak jadi plak lepaih nih *nak taw . btoi dak . bagi yg addict nak tengok lagi ka terbang kat SINI . peace .

SKRILLEX  ADDICTED
asyik ceqita pasai aku layan movie ja . kan kan kan . oyehh , music ? banyak yang dok dengaq daqi jiwang sampailah ke hardcore . tapi hardcore dah kurang sebab asyik dengaq hat sama ja , nek cemuih aku . so besalah remaja jeneyh lani nk try degaq semua lagu , samala cam aku . sepupu aku habaq ada genre music Dubstep . aku pon , haaah ? dubstep pa natang tuh . cangak dduk lagi . p tanya bini numbot 12 aku la miss YOUTUBE . best . dya bukan lagu macam dok besa kita degaq kay . more too music . xdak soqa sgt . heee . nak try jugak . hampa kena p ....... ?
p/s jeles dak aku boh gamaq geqak geqak ? hihi .

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

13 comments :

: akifasyalurun : said...

harry potter^^

fiqa comey said...

suka harry potter jugak!! hehe,, tp makin besar dy makin x ensem,, ;-)

Hafizzi Aziz said...

saya suka skrillex. perghh! menusuk kalbu wey!

nur ika said...

hp 1st time skolah rendah lg..hikhik..best..
cemuih..lma xdgaq ayat ni..^,^

CikMisi Nadia said...

pminat one piece dsini:D

Tyntha Lana said...

puihh, bnyk betul addicted mu paih. Seronok ek nakama tu, boleh la try tgk, lana salu tgk cartoon cute mute je kat animecrazy tu, biasaq r,pompuan.hek3

eeekram said...

Monkey D Luffy !

nanabyte said...

semua ketulan di ataih nana ske, except skrillex n one piece.

sebab
1) skrillex xkena ngn jiwa nana. muahaha
2) one piece sbb malas nk tgk (tp, rajin pulak tgk Detective Conan yang da 600+ ep. =.=)

p/s: da komen. sekian.

cik kiwi's said...

aku pun addict jugak havvy votter..hahahahah

azznie said...

anak minat Anime

anie said...

suke..suke.suke..

yusuflaili(Goku) said...

salam kenal!!.

Niswatus Solikah Samik said...

supernatural! abg die hensem! wakaka