hasil typewriting aku

March 25, 2012

best ka beriadah ?

Assalamualaikum . ngeee . yeay , ada point nak entry jugak akhirnya . hoho . haqi nih , seharian xbukak blog , sebab daqi pagi sampailah ke petang aku dgn sepupu aku beriadah sat , dekat umah kakak sepupu aku 

Islam pon menggalakkan kita beriadah , okey aku nak petik sikit hadis sahih daqi Imam Bukhari , sabda Rasulullah SAW , seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan disanyangi Allah daqi seorang mukmin yang lemah . malah Rasulullah SAW pon beriadah dengan aktiviti memanah .

aku ada-lah beriadah sikit *dandan . adoiyerponkeder . hihi . btw , nih nak share sikit gamaq aku bt ptg kemaqin ,  tapi semua gambaq SELEPAS la . hahaha .




semua gamaq selepas , gamaq sebelum xdan amik , sampai ja umah kak apit teruih bt keja . tpi sebelum nih memang banyak lalang ngn daun kering kot n kolam pon aiyaq kotoq +  daun kering berlambak2 . kikiki .

p/s sayangilah hargailah kesihatan anda 

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

10 comments :

Nadratul Syazwana said...

Sayangilah kesihatan anda? Better hargai kot ~.~ Hehehe :p

AlyNn NyzAa said...

sayangi kesihatan anda? da macam kempen da uh :D

Mohd Norafzal said...

apa yang ko cuba tunjukkan?haha sekejap ada..sekejap takde?hahaha

~~Ungu~~ said...

suka nye bgambar yer..

LoveBug said...

comei sungguh batu2 itu..kekeke :P

GeeGee said...

alaaaaa, tomeynya abang Pait buat pose macam tu, gambar terakhir tue macam nak terbang dah . nak jd superman kot :Pp

Eday MiHo~♥ ❤ said...

best leyh lg shat tetambh men futsal! :D

naiemah_ramli said...

wawawa...sakan noh bergambar...hihihi...:D
cantik umah...!!!

cik kiwi's said...

hahahah. ni nak menunjuk rajin buat kerja la ni. puuuii!!!

Niswatus Solikah Samik said...

jom riadah! nak sahut kempen faiz! hehe.! =)