hasil typewriting aku

February 07, 2012

gelombang music

assalamualaikum suma...haqini nk kongsi sikit lah pasai music,tapi tak lah pandai sangat bab2 cem ni.tapi dok ikot orang ja..pulun dak?hahaha...a b a i k a n..hmmm..dulu layan screamo alah mcm eye set to kill,bless the fall,alesana ect lah.pas2 koi dalam sikit,layan metal plak,stat dgn suicide silent,devil wear prada lah,alahhh macam2 lah..memang best lah..pas2 pada satu haqi,sepupu mai qumah..penah dgq dak music nih..kita pon layan la dalam qeta dya,tyme otw nk p balon nasik kandaq 2 aku pon dgq lah kan,,dgq 2 3x best la jgk..pas2 otw blik pasang lg lagu tu..kali ke 4 dgq dah jdi best gyla..hahaha..best tang mna?tang music dya tuh.genre music nih dubstep..aku pon 1st tyme dgaq..alah besa lah,benda2 pelik slalu sampai tang KL dlu bqu tuqun mai KEDAH..sebab tu selow sikit..tp tanya budak KL pon bkn taw sangat,*jangan maqah no owg KL.ha,official video pon terbaik jugak,macam ke arah metal jugak la video nih..jom kita layan ! 



. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

2 comments :

cik kiwi's said...

cuba dengaq nasyid. banyok paedahnyooo

O CIKTEDDY said...

kdg2 dengaq lgu2 screamo mmg best.haha