hasil typewriting aku

May 02, 2012

perasaan anda bila tonton filem mcm nih


Assalamualaikum . 

Saja nak habaiq paih suka layan movie hidustani sejak 2 menjak nih . layan time pagi2 buta . perghhhh . siokkk . hmm hahaha . amik mood cintun kott . ha , kot2 yg tegar layan duatan nih . habaq la kat ceq filem apa best ceq nak dunload . NOH !

P/s still tengah sedih sebab Kedah kalah tadi

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

11 comments :

sis92 said...

huhu kalah lalu menonton cite kabi kusyi kabi gam yek maka btambahlah kesedihan tahu tak haha

em cite apa eak, ha , dil hai tumharaa kot tajuk dia

suka sbb ada prety zinta

luqman zakaria said...

jrnuh la nk dunload filem industan nih ...lame!!

Amalina said...

hahha . sumpah best !
tambah tamnbar citer kabhi kushi kabhi gham & mujhse dosti karoge :) if tengok banyak kali pun , masih terasa AURAnya ! hahahha ..

http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-1-ama-mencari-bloglist-mei.html

Pecinta pink^^ said...

fuhh,layan hindustan gak ye..huhu..tengok la cite Mann..cnfirm nanges:P

Si Matatajam said...

M layan cerita hindustan yg box office ja. Done follow here. Hit me back ye

shida'R said...

sabarr yayang =="

CikMai said...

den haritu mood feeling datang, den pun donlod la cite mann yg industan tu, da la tunggu lame, bukak2 takde subtitle.hancor hati T__T

Ardini Izzati said...

Kabhi Kushi Kabi Gham memang best sangat sampai menitis airmata even dah tengok kali yang ke empatbelas.

Suggestion : 3 idiots dah tengok? Memang best sangat sangat!

p/s : Kenapa filem hindustan semua best2 ehh?

✿ pink velvet ✿ said...

download katne? nak jugaqqq, huhu!
cite bodyguard salman n kareena dah tgk? itu best :) rab ne bana di jodi pon :)

ciksengeh :D said...

cer cari cerita we are family . pelakon perempuan die , kareena kapoor and kajol . best cite die !

Niswatus Solikah Samik said...

haha! mat hindustan sgt tau.. =p

sume citer yg dowg dok suggest kat ats ni mmg syok! anis dah tgk sume.. latest tgk we are family.. bercucuran air mata! haha! em, anis nak suggest gi lah donlod kal ho na ho..anis suke lagu2 die.. =)