hasil typewriting aku

March 11, 2012

thank you LYSSA !

Assalamualalaikum semua , awww chakkk . haaaa . haqi nih aku sangat terkejut + teruja + gunbiqa kot . hala . tetiba ja oghang view blog aku bkn men qamai . ceq pon heqan la . tadi sesaja ceq p blog LYSSA . hangpa kenai dok ? xkenai rencing aku la blogger2 nih .

pas2 baqu lah aku taw pasaipa sebabnya , LYSSA nih mention nama aku kat belog dya , gyla qamai mai singgah belog sakai aku nih . alhamdulilah sangat sangat . aku bukan nk ligan populariti pon . sbb aku lah nih pon caqi indentiti aku kat belog nih . ngehhh .

gembiqa la kan sbb org yg dikenali kat belog nih mention nama kita . aku bukan nya nk habaq apa pon , bkn nak tumpang populariti dya . entry nih just nak habaq kat LYSSA . tima kasih LYSSA ! lap u ! dan bukan nak buat apa apa pon . nih aku siap printscren lagi . wakakakakaka . seqonok sangat . okay weyh ! tengok ler pic uh noh . alah sebagai bukti yang kukuh . hangpa klik pic tuh nanty p la belog cik LYSSA. ok bubye !

amaran tegas : hanya untuk berterima kasih kepada LYSSA sahaja . -.-v
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

20 comments :

Niswatus Solikah Samik said...

gembira sungguh die ek.. HAHA! sekelip mata popular.. hoho.. =D

cik kiwi's said...

hahahahah...untungla nama kena sebut. huhu

Cik Kay Jue said...

wah.. bertuahnya anda.. :)

nadrah said...

mmg untung nme kene sebut...
hhaha..mesti ramai nk bukak blog awk..
tgok..sy pon laju je klik kt nme awk..
hahhahh

siggah blog awk yek

Drakula Comel said...

untgla blogger otai review dye..ahaha

Tengku Muhd Faiz Ridza said...

whaha..paitt ni kan ohsemm la.sy bru je follow lepas tu dia follow balik.jarang ada blogger cam paitt ni.
>>btw,tahniah sebab blog paitt disebut-sebut kak lyssa.korang berdua memang otai arh! >,<

AlyNn NyzAa said...

untungla dier~~ :)
eh jap, pe yg faiz xfhm tu yer?? yg faiz ckp kat shoutbox sy tuu..

Siti Hajar Noh said...

haha..best2. saya dah follow awak. so awk jgn sgan2 nk follow saya pulak ye..kihkihkih... http://hajarhawa.blogspot.com/ thanks...

{。◕◡◕。}JC AWESOME{。◕◡◕。} said...

untunglah.....

Lyssa Faizureen said...

waaaaa.. Laju jer buat entryyy. maaaalu lah plakkk. ahaaaa. pape pun, Big WELCOME! !!
thanks jugak sebab selaaalu mai blog lyssaaa. Ahaaa :-)

[ wanni ] said...

tahniah! wanni pun datang terjah sini sudaah :)

nanabyte said...

sukanya sukanya. sukanya dia. bangga lettew kan? bile da dimention by blogger otai, kembang lubang idong kan?

#okseyesjeles. ~.~

Hisham Saadan said...

best2 name kena mention :)
he3

GEMUKituMENARIK said...

first bile baca gemok ingat lisa surihani . hahha !

eyryn said...

wah ! untungnye dye.. hehe :)
hehe.. popular laa kan ?

miss syaniera said...

kite pun terus jea laju kelik macam yg kaka lyssa suruh .. Ahaha .. Terbaik lha :D

wanmirara said...

untunglaaa hangpa :D

luqman zakaria said...

huhu :P untung la ada orang review blog ang!!

iema ツ said...

aceyh , untunglah .. popular terus lepas nie .. haha :)

Cik Lyeen said...

untungla..hihihui..:)