hasil typewriting aku

March 08, 2012

Joseph Kony ? 1st list most WANTED !

Assalamualaikum , haqi ni aku nak kongsi maklumat yang perlu titik beqat kot . cqita ini adalah benaq belaka okay . kisah nih jadi kat Uganda , Africa . satu penempatan nih telah dia ancam satu kumpulan pemberontak yang dikepalai oleh setan ber nama Joseph Kony .

dya nih kawjaq gyla , culik budak budak pas2 suh join geng dya , yang pompuan plak depa culik buat stok lepaih nafsu . haremmm toii Joseph . paihtu sapa yang try nak laqi depa keqat pala dan diseksa . ngeri gyla . penduduk setempat xpenah tdoq lena , depa akan laqi satu tempat ke  tempat yang lain untuk berlindung daqi puak pemberontak tuh .

nak lagi paham lagi aku shared video kat sini , jadi sama sama la kita amati sekali noh . tapi ceq mintak maap la dalam bahasa omputih plak sebelum tuh mai kita like page Invisible Kids ni dulu . hangpa buat2 paham ja noh . jum kita tengok jum !






ni siap biodata ceq hbaq bagi kat hampa

WANTED !

Nama : Joseph Kony
Beqanak : 18 September 1964 , Odek , Uganda .
Kewarganegaraan : Uganda .
Dikenali : Leader of the Lord Resistance Army .
lain lain : dianggar mempunyai 60 isteri dan 42 anak . 

p/s kita sebagai umat Islam hanya mampu berdoa saja , jangan lah kita berfikiran sempit kerana mereka ini bukan saudara Islam kita tapi xsemestinya kita xamik taw betoi dak para blogger . sama sama lah kita pikiaq sejenak noh . peace no war ! -.-v

. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

6 comments :

Niswatus Solikah Samik said...

makin melampau-lampau kekejaman manusia skg ni... ish3...

Ayumi Comot said...

huh? 60 org isteri????

zuzuBEBE said...

memang kejam ! hish !

AIRA said...

60 isteri???nasib baik kat malaysia tak jadi cam ni..

cik kiwi's said...

bunuhhhhhhhhhh diaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

wanmirara said...

wuihhh, napsu kuda kepang toi smpai 60 bini. gilaaaa +__+