hasil typewriting aku

January 13, 2012

haaa.....mai kita pekenai

tediaa..budak nih buh pic apa plak.....ni nak habaq mai...that my family's...haha..sempoi kan.jeleskan?ouh..memang patot kna jeles pon..dari belakang kiri my lil bro Shahir dan sebelah dya my second sista Seha..yang duduk berak kot depan tuh sapa xkenai hahah Hafizzi aka Apit n akuh..hihi.ramai kata muka akuh sama mcm my sis..komen anda?hmm..nih lepak kat tsik darul aman alostaq..hik..lama dah pic nih saja ja nk stori n mis tiz moment tooo..woii bila kita mau lepak2 mcm nih lagi..ngeee...sekian !
. hope enjoi reading . gimme one LIKE . peace yaww .

16 comments :

Drakula Comel said...

abg pn lyn metal jgk ke?hoho

Faizz's Jamil said...

apit tuh bkn abg..sepupu..layan...tggu lagi

semutmerah said...

header u okayy je. xdela jambu pun :)
nice belog btw :)

Faizz's Jamil said...

i rasa ja..hmm..tp tgh dok bt bawu..ni sekadar bg ada saja

ChaCha said...

hahaha..tgk gmbr dlm blog ni pun dh tau cm de kaitan ngn apit...

Nana Leina said...

untunglah rapat ngan siblings.. huhuuh..

♥ cik .hanie ♥ said...

kenapa i tak dak ? xaci r . buat lennnn . i nk ikut sama . nguehhx3

Faizz's Jamil said...

u ada kt usm..picit button tekan tuh kaihh

Hafizzi Aziz said...

eh2..macam kenai ja Hafizzi Aziz tue..sepupu ye? i minat dia..kim slm kat dia ye..

Original CikTeddy said...

hey,sweet..sibling cik susah kot nk gmbr same2 even rapat..:D

Nurul ain said...

best je baca loghat kedah ni.... :)

Cik Etel said...

tk jeles pom.. wakakakakak

naiemah_ramli said...

woi bila kita nk lepak mcm ni...hahah..tiru ayat hang :D

nik suzana mat tahir said...

sempoi~~. :D

Bluewendy said...

lepak ngn family yg paling best..hehe

eeekram said...

aku tadak . sebab tangkap gambar . -.-''